Τετάρτη, 27 Μαΐου 2009

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ TROKTIKO!

Καλά είναι δυνατό να διαφημίζεται ως μήνυμα της ημέρας εσείς στο τροκτικο ότι στις 7 Ιουνίου
προτιμότερο είναι ο κόσμος να πάει για μπάνιο κτλ και να προτείνεται σε όλους όσους το βλέπουν (γιατί και το τροκτικο είναι αδιαμφισβήτητα το πιο συχνά επισκεπτόμενο blog) να μην ψηφήσουν? Με ποια
λογική, ότι δήθεν δεν έχει αξία η ψήφος ? ότι και να ψηφήσει ο κόσμος δεν θα αλλάξει τίποτα?
ότι πρέπει ο κόσμος να τιμωρήσει τα κόμματα με αυτόν τον τρόπο?
Πάντως σε κανένα μέρος του κόσμου δεν έχει αλλάξει η πολιτική κατάσταση με το να μην ψηφίζει ο κόσμος. Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κόμμα των μη ψήφων. Ο κόσμος με το να μην πάει να ψηφήσει απλά θα επιτρέψει να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση που βιώνουμε αυτήν την περίοδο και θα δώσει τη θέση πάλι στους ανίκανους διότι απλά δεν θα έχει χρησιμοποιήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Και από την άλλη βλέπετε να έχουμε πολλές ελευθερίες ?μας δίνετε το δικαίωμα σαν απλοί πολίτες που είμαστε να λέμε την γνώμη μας και να ακούγεται? και άμα συγκεντρωθούμε για να ακουστεί είμαι σίγουρος πως θα μας την έχουν στημένη τα Ματ από πίσω μιας και προτιμούν να μην πιάνουν κουκουλοφορους αλλά απλούς πολίτες γιατί απλά δεν φέρνουν αντίδραση. Ή μήπως στα κανάλια δείχνουν όσα θέλει ο πολίτης ?Η μόνη μας ελευθερία για να αλλάξουμε τα πράγματα είναι η ψήφος μας και αυτήν θέλετε(όχι μόνο εσείς στο τροκτικο αλλά γενικότερα κανάλια κτλ) να μην την χρησιμοποιήσουμε λόγω μόδας λόγω μιας ανόητης επανάστασης δεν ξέρω.
Περίμενα πως το τροκτικο τουλάχιστον δεν θα ταυτιζόταν με τις απόψεις της καθοδηγουμένης τηλεόρασης που υποστηρίζει πως ο κόσμος ας πάει στη θάλασσα και ας αδιαφορήσει για την πολιτική της χώρας του.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου